Restaurantul cu terasă oferă o priveliște impresionantă a lacului cu lebede albe și negre

Executive Chef Avram Mădălin alături de echipa sa, au pus bazele unui meniu deosebit care are ca fundament articole bio, crescute în grădina proprie și numeroase preparate de casă. De la semințele sădite la preparatul final, întreaga călătorie este pentru bucătarii noștrii presărată cu dedicare, răbdare și atenție. Ca într-un fermecător „love story”.

Cu bucurie spunem că pământul este darnic cu noi, ne zâmbește prin flori, fructe și legume.
Cele dintâi roade ale grădinii noastre și-au făcut apariția. Legumele și fructele crescute cu dragoste și sârguință garantează un gust intens, aromat. Roșiile, castraveții, vinetele, ardeii și verdețurile, toate contribuie la magia din farfuria fiecărui oaspete.

Pastele și pâinea cu măsline sau cu ceapă sunt făcute în casă, din maia specială, la fel și grisinele sau focaccia. Nu de mult timp am achiziționat afine de la producători locali pe care le folosim la topping-uri și din care am făcut zeci de borcane cu dulceață. Ciupercile de Transilvania se vor transforma în curând în cea mai gustoasă zacuscă dar vom păstra și câteva pentru murat.

Burgerul conține vită Black Angus, o carne gustoasă, suculentă, datorită alternării straturilor de carne cu cele de grăsime. Carnea de vită Black Angus se remarcă prin faptul că are straturi uniforme de grăsime care sunt distribuite în țesuturile musculare și această grăsime îmbogățește colesterolul bun din sânge. Vitele primesc hrană naturală de calitate, cereale atent selectate care le oferă o stare bună de sănătate. Carnea este maturată cel puțin 28 de zile înainte de a fi pregătită la grătar.
Renumita vită Argentina provine de la bovine ce au o dietă naturală bazată pe iarbă, ele sunt libere să hoinărească pe câmpii aflându-se sub supravegherea cowboy-lor (gauchos). O frumoasă istorie a lor care a început în secolul al XVI-lea în Pampas a devenit astăzi un stil de viață pentru argentinieni. Întrucât mica cireadă de vite costelive s-a transformat în zeci de mii de juninci grase, în scurt timp carcasele au fost transportate în toată lumea.
Veți regăsi în meniu preparate cu vită Argentina iar celelalte steak-uri sunt pregătite de echipa noastră prin tehnici moderne de preparare lentă, în apă, cu un control sporit al temperaturii de gătire pentru a garanta frăgezimea preparatelor(slow cooking, sous vide).

Coastele de porc oferite la restaurant sunt speciale datorită baițului făcut după o rețetă proprie a echipei cu bere, sos barbecue, smokeflavour, sos demiglace de casă și condimente secrete.

Periodic locația noastră organizează momente speciale în care echipa gătește în fața dumneavoastră. Vă invităm să încercați „tigaia picantă” din mix bogat de tentacul de calamar, calamar tub, creveți și midii. Aducem marea mai aproape prin midiile preparate pe plită cu sos de vin, usturoi, pătrunjel, roșii proaspete și ardei iute.

Program

  • Luni – Duminică : 11.00 – 22.00