Evenimentul dumneavoastră transformat într-o amintire prețioasă

Fie că este vorba de o nuntă, un botez sau un eveniment special, misiunea noastră este de a planifica cu dedicare și atenție o petrecere de neuitat orientată către stilul propriu.Reprezentantul de vânzări alături de coordonatorul evenimentului vă vor însoți pe parcursul acestei călătorii cu sugestii și recomandări bazate pe experiența în domeniul evenimentelor private.

Serenity Ballroom poate acomoda până la 400 de invitați iar restaurantul Grace by the lake poate acomoda până la 200 de invitați. Ambele săli dispun de terasă proprie amenajată și spațiu exterior unde prichindeii plini de energie se pot distra.

Grădina exterioară este o splendoare datorită numeroaselor specii deosebite de arbori(Cedru Deodara, Araucaria, bonsai, seceri japonezi, brazi argintii, Pinus Nigra, Pinus Silvestris, Taxus Baccata, Chemanciparis) achiziționate din Italia sau de pe meleagurile românești. Probabil nu mai durează mult până și cei peste 100 de mesteceni plantați vor contribui la acest peisaj mirific.

“Aleea lui Brâncuși” cu cele 6 sculpturi reinterpretate de maestrul Buhnici Petricăconduce către pontonul de pe marginea lacului cu lebede albe, lebede negre, califari și gâște sălbatice.

Pentru evenimentul dumneavoastră social vă propunem o serie de meniuri actuale cu iz mediteranean însă înțelegem că suntem cu toții diferiți, din fericire, așadar la cerere vă putem sugera meniuri personalizate în funcție de așteptările dumneavoastră.

Experiența echipei noastre completează cu succes facilitățile oferite de locație garantând astfel un eveniment memorabil, prețios. Menționăm între acestea degustarea meniului ales cu executive Chef Avram Mădălin, set-up festiv, sistem profesional de sonorizare și lumini arhitecturale linia Meyer Sound California (ultima generație).

 

Alte facilități:

  • Aer condiționat și încălzire în pardoseală;
  • Garderobă;
  • Peste 100 de locuri de parcare supravegheate;
  • Fântână arteziană cu muzică și lumini led.

Program

Luni – Vineri 09.00 – 17.00